Plan za veb sajt Grafika Hosting Blog Linkovi i opisi
1981dd.jpg

Grafički dizajn

logo, magazin, priprema za štampu...
15124c.jpg

Ogromna mreža

Za ljude sa idejom
90a741.jpg

Pratite nas

Marketing i društvene mreže

Moj veb programer

Predstavlja

Dom besplatnih šablona za blog
Sve se radi o vama i vašim potrebama na vebu koje pokriva ova platforma.
Pogledajte novu verziju 5.0 u BLOG akciji na badrumsrenovering göteborg Blog i pošaljite nam vaša mišljenja o ovoj temi.
100%
optimizovan softver
145
tema za preuzimanje
2
velika servera uvek na raspolaganju
10
čistih IP adresa bez zabrana i penala

Slobodni na internetu

Softver je unikatan u više pogleda

Naš softver vam daje slobodu da kreirate vaš sajt kako god vi želite. Dodavanje videa, slika, teksta ili kojeg drugog dokumenta ili medija je veoma lako, za ubacivanje kao i za ažuriranje.

Korisnička podrška

Loši smo u tome poprilično

Dobri smo u rešavanju problema i shvatamo ih ozbiljno ali nismo baš ažurni da uradimo to istog trenutka. Zato smo i stvorili ovaj sistem koji ispravlja i popravlja sam sebe. Ako imate problem sa temom, preuzmite ponovo jer ste uradili nešto što niste trebali, a ako je server u pitanju i sajt se ne odaziva budite sigurni da radimo na njemu i da je upravo restartovan. Ako je nešto treće kontaktirajte nas i javljamo se što pre možemo.

Nema eksternih dodataka

Istina je, 100% čist softver i totalno vaš

Bez plaginova i teških skripti, čist izvorni kod kreiran od prazne strane do kraja isključivo našim programerima i saradnicima. Izvorni fajlovi i instalacioni su teški svega 400 KB.

Šaljite mejlove kroz naš sistem

Lako za kontrolu i modifikaciju svih segmenata vesti i šablona kao i kontrola korisnika kroz kategorije

Nepoželjna elektronska pošta nije dozvoljena na našim serverima i u našem sistemu. Napravili smo filtere pri ubacivanju novih mejlova koji odmah testiraju imejlove i odbacuju koji ne postoje ili nisu aktivni. Uvoz imajlova je dozvoljen kroz CSV fajlove gde je priča ista, takođe filtriranje podataka. U zavisnosti od hostinga koji koristite, imajlovi će se distribuirati ili u spam foldere ili u inboks pošte. Naš kod je pisan baš iz tog razloga ali garant da će pošta ići u inboks je da hostujete vaš sajt na našem serveru. Živi primer za ovo nismo postavili i nismo u stanju da kontrolišemo test forme, a pogledajte i pomoćni tekst o tome na SLANJE VESTI